Aanbod!

Ben jij tussen de 20 en 30 weken zwanger? En jij wilt je goed en volledig voorbereiden op de bevalling? Ik heb een mooi aanbod voor je!


Voor mijn licentie ben ik opzoek naar een koppel dat ik het programma Relaxed bevallen vanuit Regie kan geven voor de gereduceerde prijs van €199,-! In 4 modules verspreid over 4 momenten in de maand stoom ik jullie klaar voor die prachtige bevalling! Stuur mij een bericht als je interesse hebt!

Relaxed bevallen vanuit regie

Voorbereiden

‘Waarom voorbereiden op een bevalling? Daar heb je toch geen controle over? Ik laat het wel op mij af komen.’


Een bevalling heb je inderdaad geen controle over En toch kan je er invloed op uitoefenen. Onbewust is er namelijk altijd iets van invloed aanwezig. Want hoeveel schreeuwende, paniekerige vrouwen liggend in een ziekenhuisbed heb jij al zien bevallen in films en series? Dat heeft al iets gedaan met jouw beeld van bevallen. Dat is al een vorm van invloed op hoe jij de bevalling ingaat. En is dat inderdaad hoe jij graag zou willen bevallen? Of zou je invloed willen uitoefenen op een bevalling die draait om kracht en vertrouwen? Want ja, dat kan zeker! Vanuit rust en regie kan in elk scenario en in elke setting opnieuw iets krachtigs gecreëerd worden! Maar dan moet je wel weten waar je het zoeken moet! Hoe breng je rust en vertrouwen, hoe voel ik mij krachtig en in regie? Dit vertel ik je graag in mijn lessen van het programma Relaxed bevallen vanuit Regie!

Relaxed bevallen vanuit regie